Høj kvalitet og troværdighed |Eksisteret siden 1905 |Leverandør til både private & offentlige

BE YOUR BRAND

Skærp din profil - få logo på firmatøjet

Hos FNE tilbyder vi både broderi og tryk på alt fra jakker, skjorter, bukser til fx tasker og rygsække.

Vi har en bred vifte af leverandører fra det klassiske, slidstærke arbejdstøj fra Engel og Kansas til strik, skjorter, pæne bukser mm som fx benyttes på kontor eller klinikker.

Der er mange muligheder inden for stil, snit og størrelser. Er du klassiske herreskjorter, kan vi klare det. Er du til Fjällrävens stil, så kan vi også klare det. Mulighederne er mange hos FNE.

FNE Firmatøj er New Wave Profile Partner - det betyder vi nu spænder endnu bredere kollektionsmæssigt. Ved køb af udvalgte produkter støtter du samtidig Børnecancerfonden.

Se forårets store katalog her. Kataloget kræver flash installeret.

Ring til os på 6531 2303 for at høre mere

Kontakt Axel Hansen for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Kataloger:

Vi kan også levere til dig

Frederik Nielsens Eftf. Nyborg A/S leverer profiltøj til både kommuner og private virksomheder - i alle størrelser fra enmandsvirksomheden til dem med mange ansatte.

  • Brancher inkluderer busselskaber, gartnere, naturorganisationer, klinikker, kontoransatte, frivillige organisationer, skoler, museer  foruden de klassiske steder som infrastruktur, vej-vedligehold og bygge- og anlæg.
  • Erfaring med trykke og brodere på mange former for materiale - fra regntøj, softshell-jakker, strik mm - og farver, hvor det heller ikke er ligegyldigt hvilken tryk-kvalitet du benytter.
  • Et unik sammensætning af mærker fra det klassiske Engel & Kansas over de finere Bosweel og Clipper til fritidsstilen hos Craft og Fjällräven.