Høj kvalitet og troværdighed |Mange års erfaring |Leverandør til både private & offentlige

ARBEJDSTØJ - med broderi og tryk til tiden

Stor erfaring med arbejdstøj

FNE har leveret arbejdstøj i mange år, og vi sælger arbejdstøj til en bred vifte af forskellige job-typer. Alt fra jord&beton-arbejderen til administration, hotel og servicejobs.

Vi er leverandør af arbejdstøj til både private virksomheder og kommuner, bl.a. Nyborg og Assens kommuner.

Vi har et meget bredt udvalg af modeller og i mange farvekombinationer.

Se decembers avis med arbejdstøj og sikkerhed

Online tøjbestillingssystem

Med vores online tøjbestillingssystem kan du nemt bestille arbejdstøjet fra arbejdspladsen eller på farten. Systemet tilpasses den enkelte kunde og kan sættes op med point, en central indkøber eller hvad der passer dig. Ring til Axel Hansen for at høre mere.

Allerede kunde med login? Klik på fotoet for at gå direkte.

 

Bredt sortiment af arbejdstøj

Helt unikt ved FNE er vores brede sortiment. Du kan mikse dine egne kombinationer med udgangspunkt i det klassiske arbejdstøj som man kender fra Engel og Kansas og inddrage skjorter, bukser, strømper mv fra vores outdoor- eller businessafdeling.

FNE Arbejdstøj forhandler også sikkerhedssko af god kvalitet.
 

Arbejdstøj med tryk & broderi

Broderi og tryk er en vigtig del af en virksomheds profilering. Hos FNE bliver du vejledt af medarbejdere som har arbejdet med det i mange år. Vi trykker selv - på den måde minimerer vi risikoen for forsinkelse hos 3.part - og du kan få dine varer til tiden.
 

Vi måler op hos dig - og gerne fra kl. 06:30

Vores udkørende sælger tager gerne på besøg på din arbejdsplads. Vi kan stille hos dig fra kl. 06:30-16:00. Vi tager mål af alle dine medarbejdere og sikrer at de får den rigtige størrelse.

Udkørende besøg kan nemt arrangeres på Fyn, resten af Syddanmark samt Vestsjælland. Ring til Axel Hansen for at lave en aftale.


Du er i gode og sikre hænder hos FNE Arbejdstøj