Høj kvalitet og troværdighed |Eksisteret siden 1905 |Leverandør til både private & offentlige

ARBEJDSTØJ - bestil online i egen garderobe

Stor erfaring med arbejdstøj

FNE har leveret arbejdstøj i mange år, og vi sælger arbejdstøj til en bred vifte af forskellige job-typer. Alt fra jord&beton-arbejderen til administration, hotel og servicejobs.

Vi er leverandør af arbejdstøj til både private virksomheder og kommuner, bl.a. Nyborg og Assens kommuner.

Vi har et meget bredt udvalg af modeller og i mange farvekombinationer.

Kontakt Axel Hansen på 65 31 23 03

Vi måler op hos dig - og gerne fra arbejdets start

Vores udkørende sælger tager gerne på besøg på din arbejdsplads. Vi kan stille hos dig fra kl. 06:30-16:00. Vi tager mål af alle dine medarbejdere og sikrer at de får den rigtige størrelse.

Udkørende besøg kan nemt arrangeres på Fyn, resten af Syddanmark samt Vestsjælland. Ring til Axel Hansen for at lave en aftale.

Online bestillingssystem

Med vores online bestillingssystem kan du nemt bestille fra et fast sortiment enten fra arbejdspladsen eller på farten.

Systemet tilpasses dig med din valgte sortiment og kan sættes op med point, en central indkøber, godkendelse - eller hvad der passer dig.

På den måde er det nemt for jer at se hvad medarbejderne bestiller - og det er nemt for medarbejderne at se hvad de må bestille.

Mange kunder bruger det til tøjgarderober - men i virkeligheden kan du bruge det til alle varer. Det eneste det kræver er at du definerer varesortimentet.

Fylder du tit varevognen op med værktøj - eller bestiller du tit forbrugsvarer som aftøringspapir, klude eller håndsprit, så kan det også komme i sortimentet.

Kontakt Axel Hansen på 65 31 23 03

Allerede kunde med login?
Klik her for at logge på bestillingssystemet.

 

 

Bredt sortiment af arbejdstøj

Helt unikt ved FNE er vores brede sortiment. Du kan mikse dine egne kombinationer med udgangspunkt i det klassiske arbejdstøj som man kender fra Engel og Kansas og inddrage skjorter, bukser, strømper mv fra vores outdoor- eller businessafdeling.

FNE Arbejdstøj forhandler også sikkerhedssko af god kvalitet.

Arbejdstøj med tryk & broderi

Broderi og tryk er en vigtig del af en virksomheds profilering. Hos FNE bliver du vejledt af medarbejdere som har arbejdet med det i mange år. Vi trykker selv - på den måde minimerer vi risikoen for forsinkelse hos 3.part - og du kan få dine varer til tiden.

 

Læs mere om profiltøj med tryk her