Høj kvalitet og troværdighed |Eksisteret siden 1905 |Leverandør til både private & offentlige

ARBEJDSTØJ - bestil online i egen garderobe

Stor erfaring med arbejdstøj

FNE har leveret arbejdstøj i mange år, og vi sælger arbejdstøj til en bred vifte af forskellige job-typer. Alt fra jord&beton-arbejderen til administration, hotel og servicejobs.

Vi er leverandør af arbejdstøj til både private virksomheder og kommuner, bl.a. Nyborg og Assens kommuner.

Vi har et meget bredt udvalg af modeller og i mange farvekombinationer.

Kontakt Axel Hansen på 65 31 23 03

Vi måler op hos dig - og gerne fra kl. 06:30

Vores udkørende sælger tager gerne på besøg på din arbejdsplads. Vi kan stille hos dig fra kl. 06:30-16:00. Vi tager mål af alle dine medarbejdere og sikrer at de får den rigtige størrelse.

Udkørende besøg kan nemt arrangeres på Fyn, resten af Syddanmark samt Vestsjælland. Ring til Axel Hansen for at lave en aftale.

Online tøjbestillingssystem

Med vores online tøjbestillingssystem kan du nemt bestille arbejdstøjet fra arbejdspladsen eller på farten.

Systemet tilpasses dig med din valgte garderobe og kan sættes op med point, en central indkøber eller hvad der passer dig. På den måde er det nemt for jer at se hvad medarbejderne bestiller - og det er nemt for medarbejderne at se hvad de må bestille.

Kontakt Axel Hansen på 65 31 23 03

Allerede kunde med login? Vi er pt i gang med at implementere det nye bestillingssystem, som skal afløse det gamle. Kunder får adgang i stille og roligt tempo.Hvis du har fået at vide at du er oprettet, så kan du klikke her for at tilgå det nye system.

Vær opmærksom på at systemet pt tager lidt tid om at loade.

 

Se den aktuelle avise om arbejdstøj og værnemidler.  Klik her

OBS: Linket virker kun når der er en aktiv avis.

 

Bredt sortiment af arbejdstøj

Helt unikt ved FNE er vores brede sortiment. Du kan mikse dine egne kombinationer med udgangspunkt i det klassiske arbejdstøj som man kender fra Engel og Kansas og inddrage skjorter, bukser, strømper mv fra vores outdoor- eller businessafdeling.

FNE Arbejdstøj forhandler også sikkerhedssko af god kvalitet.

Arbejdstøj med tryk & broderi

Broderi og tryk er en vigtig del af en virksomheds profilering. Hos FNE bliver du vejledt af medarbejdere som har arbejdet med det i mange år. Vi trykker selv - på den måde minimerer vi risikoen for forsinkelse hos 3.part - og du kan få dine varer til tiden.

 

Læs mere om profiltøj med tryk her