Høj kvalitet og troværdighed |Eksisteret siden 1905 |Leverandør til både private & offentlige

Mangler du firmajulegaven?

Oprettet d.

Har du endnu ikke fundet arbejdspladsens julegave til medarbejderne, kan du med fordel tage en snak med FNE Firmatøj, Østfyns New Wave Profile Partner.

Julegavekataloget rummer gaver i alle prisklasser og med store kendte navne som fx Rosendahl, Holmegaard, SACKit og Pillivuyt. Gaverne selv dækker alt fra lækre skindprodukter (forklæder og tasker) til køkkengrej, kufferter og bluetooth højtalere.

 

Julegaven afspejler virksomhedens værdier
For mange virksomheder i dag er det vigtigt, at julegaven afspejler virksomhedens værdier - fx at det er dansk design eller et naturprodukt. Borte er de dage, hvor man ikke gik op i budskabet bag gaven".

Men lige så vigtigt er det, at medarbejderne opfatter gaven positivt.

 

Joyful Giftcard

Er du helt i tvivl om gaven eller ikke synes at en type gave passer til alle i virksomheden, kan vi også tilbyde Joyful giftcard, der findes i forskellige beløbsstørrelser.

Joyful Giftcard giver adgang til en onlineshop hvor medarbejderen kan vælge mellem 10 forskellige produkter. For nogle arbejdspladser er det den nemmeste måde at vælge en julegave, men ofte er det også den gave de fleste modtagere bliver gladest for. Er du interesseret i Joyful Giftcard, kan du læse mere om det lige her.

 

2019 firmajulegaven?
Et af de produkter som FNE Firmatøj gætter på bliver en succes som firmajulegave i 2019 er Move it Bluetooth højtaleren fra SACKit.


Stor lyd og lækkert dansk design. Den findes også i en mindre størrelse til kr. 250,-.

Obs: Alle priser i kataloget er ex moms undtagen beløbet i de orange felter.